Arbeta i Tranås kommun

Varmt välkommen till Tranås kommun och våra jobbsidor. Här får du veta vad det innebär att arbeta i Tranås kommun – alltifrån vilka jobb som finns till vilka utvecklingsmöjligheter som vi erbjuder dig.

Tranås kommun är en växande och framtidsfokuserad kommun som ser möjligheter och vågar prova nya metoder. Vi som arbetar i kommunen påverkar människors liv. Vi jobbar med kunden i centrum och vår målsättning är att ha kvalitet i varje möte. Som medarbetare hos oss är du viktig och därför får du stort handlingsutrymme och möjlighet att växa här.

Tranås satsar på framtiden! Vår målsättning är att vara en framgångsrik kommun med god service, fina miljöer och med ett starkt förenings- och näringsliv. Tranås ska vara en attraktiv och trygg plats för alla! Som medarbetare i Tranås kommun är du en del av detta. Du gör skillnad – varje dag!

Sveriges viktigaste jobb

Som anställd inom välfärden har du har ett av Sveriges viktigaste jobb!

För att kunna fortsätta att leverera välfärdstjänster av bästa kvalitet är det viktigt för oss att attrahera och behålla kompetenta medarbetare och att vi har en stor mångfald bland våra anställda. Var med och bidra till ett bättre och tryggare Tranås kommun. Du behövs!

Vår värdegrund

I Tranås kommun har vi kunden i centrum, kvalitet i varje möte och vi ser möjligheterna. Vår ledstjärna beskriver vad vi ska sträva efter varje dag. Den är utmärkande för vårt sätt att bemöta dem vi är till för och representerar, det vi vill vara kända för. Vår ledstjärna lyser stark av kraften från våra gemensamma värdeord; respekt, ansvar, kreativitet och tydlighet.

Kontakt

HR-avdelningen

E-post: hr@tranas.se

Senast publicerad: