Träna på Actic

Gymmet Actic ligger i samma lokal som kommunens simhall. På gymmet finns det motionsmaskiner och ytor för egna styrkeövningar.

På Actic kan du träna på egen hand med motionsmaskiner eller göra egna styrkeövningar med lösa vikter. Gymmet ligger i direkt anslutning till simhallen.

För dig som tränar på Actic

Det är fritt fram att använda simhallens omklädningsrum, bastu m.m. när ni besöker Actic!
Entré till Actic sker via simhallens huvudentré och för att komma till gymmet går ni via omklädningsrummen och duscharna om inget annat anges. Att passera via cafét genom bassängområdet till gymmet är inte tillåtet.

Vill du simma?

Om du som Actic kund vill simma är du välkommen att göra det på simhallens öppettider. För allas trevnad ber vi er följa Actics ordningsregler och simhallens trivselregler.

Byte av skor

Kom ihåg att byta om till inneskor! De ska vara på från omklädningsrummet. Har du ytterskor på dig kommer personalen be dig ta av dem och träna i strumpor eventuellt barfota. Det är inte heller tillåtet att ha ytterkläder eller ytterskor i bassängområdet.

Det finns skoskydd i omklädningsrummen som vi ber er använda över era inneskor när ni går igenom bassängområdet till gymmet och när ni går tillbaka till omklädningsrummet.

Länk till simhallens trivselregler

För korrekta öppettider se Actic's hemsida. Bemannade öppettider samt öppettider under sommaren och röda dagar kan variera.

När simhallen har stängt har Actic inte tillgång till omklädningsrum, toaletter och bassäng samt bastu.

Länk till Actic Länk till annan webbplats.

Öppettider för bastu

Ni är varmt välkomna att nyttja bastun under gymmets öppettider. Tänk på att simhallen abonneras av privata aktörer måndagar och onsdagar fram till kl. 08:00 samt lördagar efter kl. 14:00, och då kan inte bastun nyttjas.

Kontakt

Simhallen

E-post: simhallen@tranas.se
Telefon: 0140-684 01

Actic

E-post: tranas@actic.se
Telefon: 0791009092

Adress
Frejavägen 2
573 36 Tranås

Senast publicerad: