Bad och spa

Gillar du att bada, simma eller kanske bara koppla av på en relax? Oavsett om du vill bada i en sjö eller bassäng finns det alltid möjlighet till ett svalkande bad i Tranås.

Bada, lek och plaska i sjön Sommen

Djupdyk från hopptornet i Hättebaden. Vada sakta ut från den långgrunda sandstranden i Sommen. I Tranås får du alla badintressen tillgodosedda. Och som du säkert vet kan du, med stöd av allemansrätten, ta dig ett dopp i vilken skogssjö som helst. Åtminstone så länge du håller dig utom synhåll från boningshus.

Gillar du att ta ett dopp en härlig sommardag eller är du kanske en modig vinterbadare? Då finns det flera badplatser i Tranås som passar dig. Det finns både badstränder och enklare badplatser med bryggor.

Hitta till badplatserna i Tranås

Träna och motionssimma i Tranås simhall

Simhallen i Tranås har flera bassänger för att passa både barn och vuxna. En stor 25-metersbassäng som passar bra för motionssimmare och två mindre bassänger som passar för lek och plask.

Läs mer om öppettider och verksamheten i simhallen

Spaanläggningar i Tranås

Behöver du koppla av i rofylld miljö på en spaanläggning? I Tranås finns anrika Badhotellet som varit en kurort i flera hundra år.

Läs mer och boka på Badhotellets webbplats Länk till annan webbplats.

Kontakt

Turistbyrån Tranås direkt

E-post: tourist.office@tranas.se
Telefon: 0140-687 90

Senast publicerad: