Vi välkomnar vårens praktikanter!

Hälsa varmt välkomna till Alice och Catalina! Under våren kommer de hänga med oss här på Tranås United och utföra sina praktiker.

Vem är Alice och vad är hennes förhoppningar kring LIA hos Tranås United?

Jag är 21 år och pluggar nu min sista termin som Account Manager på TUC Yrkeshögskola i Linköping. Jag har bott i Tranås hela mitt liv och har inga planer på att flytta härifrån!

Jag tillbringar mycket av min fritid med min hund Milton och vi båda älskar att vara ute i skogen. Under de kommande veckorna ska jag göra min LIA (lärande i arbete) på Tranås United. Det var av två olika anledningar som jag valde att söka till just Tranås United. Den första anledningen är att Tranås United är ett företag som jobbar med näringslivet genom affärsutveckling, nätverk och marknadsföring, vilket alla är delar av min utbildning. Den andra anledningen är att det är viktigt att ha min LIA i Tranås eftersom det är här jag vill arbeta i framtiden och Tranås United är en stor del av staden.

Jag hoppas att jag med min tidigare kunskap kommer bidra och påverka under min tid här. Jag tror även att jag kommer få lära mig massor med nya saker som kommer vara användbart i mitt framtida yrkesliv!

Och vem är Catalina och vad är hennes förhoppningar kring praktiken hos Tranås United?

Jag är 24 år och är ursprungligen från Ulricehamn men är relativt nyinflyttad till Tranås. Just nu studerar jag media- och kommunikationsvetenskap på Jönköping University och tar examen till sommaren! Mitt intresse har alltid varit att resa och uppleva andra kulturer samt sätta mig in i nya situationer, och därför spenderade jag bland annat en utbytestermin i Sydkorea.

Det ska bli både intressant och lärorikt att få praktisera hos Tranås United eftersom dem är kommunens kommunikationsavdelning. Då jag är en driven person som alltid vill prova på nya saker känns Tranås United som den perfekta platsen eftersom deras arbetsuppgifter är varierande.

Min förhoppning över den här praktiken är att bidra med nya tankesätt och idéer, men också att få prova på allt! Jag hoppas även att jag får lära mig hur Tranås United arbetar och knyta nya kontakter.