After Work för nya och blivande företag på Badhotellet

Fredagen den 17 februari samlades ett gäng nya och blivande företagare på Badhotellet i Tranås för att tillsammans utbyta idéer och erfarenheter kring sin företagsresa.

Maude Svensson är affärsutvecklare på Tranås United och Science Park Jönköpings län, hon hjälper personer som funderar på att starta företag och de som nyligen startat företag att komma vidare med sina idéer och frågor kopplat till att driva företag.

– Detta var den första after work-träffen som anordnades för nya företagare i Tranås. Vi kommer hålla i dessa träffar för att personerna med nya företag ska kunna utbyta idéer och erfarenheter, säger Maude.

Under träffen deltog flera företagare inom olika branscher och som alla tre är olika stadier av sina företagsresor.

– Det bästa med träffarna är att företagarna kan ha nytta av varandra. Både genom att utbyta erfarenheter och genom att kunna hjälpa varandra med olika kompetenser, berättar Maude.

Förutom after work kommer även Maude starta upp Fredagsklubben. Fredagsklubben sker en gång per månad med olika teman på träffarna.

Nästa fredag den 24 februari kommer Fredagklubben vara på Wisest Web och kommunikation, där kommer deltagarna att få lära sig mer om marknadsföring.

Läs mer och anmäl dig till Fredagsklubben