Elena Egonsson, platschef, Nordic Wellness Tranås, Tobias Hjelm Jonasson distriktschef, Lisa Bonving företagssäljare Nordic Wellness.

Frukost på Nordic Wellness

Torsdag den 29 september hölls återigen en frukost tillsammans med näringslivet i Tranås. Denna gång var gym- och padelanläggning Nordic Wellness platsen för frukosten.

Frukosten inleddes med att gästerna hälsades välkomna av näringslivschefen Birger Boström. Därefter hölls en rundvandring av anläggningen av företagssäljaren Lisa Bonving. Hon visade runt gästerna i padelhallen samt maskinparken med gymutrustning, därefter samlades alla i gruppträningssalen för att få mer bakgrund kring företaget Nordic Wellness.

– Nordic Wellness startade 1997 i Backaplan Göteborg av Magnus Wilhelssom som är ensam vd till företaget. Idag finns det 300 anläggningar runt om i Sverige, berättar Lisa.

Nordic Wellness gym- och padelanläggning öppnade upp sina portar i februari 2022. Idag har företaget över 800 anslutna medlemmar som varje vecka tränar och spelar tillsammans på anläggningen.

– Vi arbetar för folkhälsan och vill få fler personer i rörelse, det gör vi genom seniorgrupper, barngrupper. Vi vill att detta gym ska vara en plats för hela familjen, avslutar Lisa.