Anna Sjövall Hallin blir kommunikationschef för Tranås kommun

Den 15 januari 2024 tillträder Anna Sjövall Hallin som kommunikationschef för Tranås kommun.

Anna har nu uppdraget att bygga upp och leda den kommunikationsavdelning som ingår i kommunledningsförvaltningen. Denna avdelning kommer ansvara för att utveckla och utföra kommunens interna och externa kommunikation och marknadsföring samt på beställning specifika uppdrag för kommunens bolag.

Anna har arbetat med varumärken, kommunikation, beteenden och människor i hela sitt yrkesverksamma liv. En färgglad, utåtriktad entreprenör som är nyfiken, har ett stort samhällsintresse och som brinner för beteenden, människor och kommunikation.

- Det känns otroligt spännande att få vara med och bygga upp Tranås kommuns kommunikationsavdelning från början. Tranås kommun befinner sig i ett intressant läge, det finns en stor drivkraft hos kommunen, företagen och människorna. Det är en fantastisk puttrande gryta med många möjligheter och frågor som både utmanar och inspirerar. Jag attraheras av både människorna och målen, ser mycket fram emot att bidra med min erfarenhet och nyfikenhet, säger Anna Sjövall Hallin.

- Jag är verkligen glad över att få hälsa Anna Sjövall Hallin välkommen till Tranås kommun. Vi sökte en kreativ nybyggare som vill vara med att nå kommunens uppsatta tillväxtmål. Att ta kommunikationen till nästa nivå både till befintliga och nya kommuninvånare. Annas driv, bakgrund och erfarenhet inom kommunikation kommer bli ett utmärkt tillskott i verksamheten och i kommunkoncernens ledningsgrupp, säger Pär Thudeen kommundirektör.

Foto: Jonas Sällberg