Tranås kommun

Var med och håll Tranås rent i vår!

För att delta i kampanjen "Vi håller rent" anmäler du dig på håll Sverige rent. Sista anmälningsdag för att få material har gått ut, men det går lika bra att delta ändå! Ta med dig en påse till skräpet och ge dig ut i naturen en fin vårdag och plocka upp allt du ser som inte hör hemma där.

Var lämnar jag skräpet?

Du tar själv hand om det skräp du samlat in. Sortera och återvinn gärna förpackningar av papper, glas, metall och plast och lämna sedan påsen med övrigt brännbart i din vanliga soptunna. Vid större mängder kan du lämna skräpet på Norraby Återvinningscentral.

Återkommande Skräpplockningskampanj

Varje vår deltar Tranås i Håll Sverige Rents aktion mot nedskräpning. Runt om i landet plockar förskolor, skolor, föreningar, företag och privatpersoner skräp - både för att göra sin närmiljö lite finare och för att visa att nedskräpning inte är okej.

Var med du också i kampen mot skräpet! Vi håller rent är också ett bra tillfälle att arbeta pedagogiskt med frågor som nedskräpning, återvinning och konsumtion. Tillsammans visar vi att nedskräpning är onödigt och fel!


Kontakt

VA- och avfallsavdelningen

Conny Bravell
Enhetschef Avfall
Tfn: 0140-688 58

Senast ändrad:  2019-11-11

Tranås kommun, 573 82 Tranås • Vxl. 0140-681 00 • Fax 0140-176 50 • E-post: tranas.kommun@tranas.seCookiesGDPR