EK20 vann Julshowen 2022

En tradition som lever kvar på Holavedsgymnasiet är att årskurs tre bjuder på Julshow inför julledigheten. Efter ett par års uppehåll på grund av pandemin var traditionen i går tillbaka - då sex klasser deltog. Efter att publiken röstat var det slutligen EK20 som tog hem segern för bästa show.

Skratt, dans och show bjöds det verkligen på under onsdagsmorgonen, när sex klasser i årskurs tre ställde upp i årets Julshow på skolan. SA20A, SA20B, VO20, ES20, EK20 och NA20 var klasserna som deltog – och alla bidrog med engagemang, fyndiga inslag och väl inövade dansnummer.

Efter två olika sittningar för alla elever samt personal på skolan fick publiken rösta fram en vinnande klass – som i år blev EK20. Stort grattis!

Senare under förmiddagen avrundades höstterminen även med en mer stillsam och traditionell julavslutning för alla skolans elever. Estetiska programmet bjöd på musikaliska framträdanden, rektor Tomas Svensson stod för ett par minuters reflektion samt insikt och det hela avslutades sedan med två låtar som framfördes av skolans Husband, beståendes av vår personal.

Vi på Holavedsgymnasiet önskar er alla en riktigt God Jul och ett Gott Nytt År!