Dagkollo på Sännevadet

- | Frälsningsarméns sommarkyrka Sännevadet, Skoboviken, Mjölbyvägen 49

Missa inte sommarens bästa chans att vara med på dagkollo med roliga aktiviteter och möjlighet att träffa nya vänner!

Under dagkollot på Sännevadet kommer du att få uppleva roliga och spännande aktiviteter, lekar och tävlingar. Det kommer även att bli möjlighet att spela musikinstrument, sjunga, dansa. På vår sommarkyrka Sännevadet har vi möjlighet att vara både inomhus och utomhus. En av dagarna åker vi dessutom på en utflykt. Du kommer att bli bjuden på lunch och fika alla dagarna. Max 15 deltagare/vecka Transport kan ordnas från centrala Tranås ca. kl. 8.30 och tillbaka kl. 14.30

Information

När:
Vecka 31: Måndag 31/7- Fredag 4/8
Vecka 32: Måndag 7/8 - Fredag 11/8

Plats: Frälsningsarméns sommarkyrka Sännevadet, Skoboviken, Mjölbyvägen 49

Tid: 9:00 - 14:00, måndag-fredag (Utflyktsdagen blir längre)

Ålder: För barn födda 2011-2015

Maxantal: 15 deltagare/vecka

Kostnad: Gratis men anmälan är bindande

Arrangör: Frälsningsarmén Tranås

Sista anmälan: 2023-07-28
Eventuelt lediga platser efter detta datum meddelas på vår hemsida www.fralsningsarmen.se/tranas Länk till annan webbplats.

Övrig information:
OBS! Anmälan är bindande. Anmäl ev. specialkost via mail
Målsman till de deltagare som fått en plats meddelas personligen per telefon.

Kontakt:
Jenny och Rickard Carlsson
tranas@fralsningsarmen.se
0739 206 450

Anmälan

Anmäl dig via formuläret nedan eller via telefon, senast den 28 juli 2023. Anmälan är bindande. Meddela eventuella allergier, specialkost, mediciner eller annat som är bra att veta, via telefon efter att du skickat in anmälan.

Telefon: 073-920 64 50

Anmälan är stängd. Sista anmälningsdag var den 28 juli 2023.

Behandling av personuppgifter enligt dataskyddsförordningen (GDPR)

Vi behöver spara och behandla personuppgifter om ditt barn och dig som vårdnadshavare som du lämnar genom den här anmälan, så som barnets namn och ålder samt vårdnadshavares namn, adress och kontaktuppgifter. Syftet med behandlingen är att hantera anmälningar till arrangemanget Sommarkul.

Vi tillämpar gällande lagstiftning vid all behandling av personuppgifter. Den lagliga grunden för att behandla dina personuppgifter är samtycke.

Behandlingen sker i det ärendehanterings­system som verksamheten använder för handläggning av ditt ärende. Vi delar dina personuppgifter med den aktuella föreningen som arrangerar den aktiviteten du anmäler dig till. Personuppgiftshanteringen mellan kultur och fritid och aktuell förening regleras i ett datadelningsavtal mellan kommunen och föreningen. Dina uppgifter kommer att sparas hos Tranås kommun samt aktuell förening tills det arrangemang du anmält ditt barn till är över, dock senast 31 augusti 2023. Vi kan komma att dela dina personuppgifter med tredje part förutsatt att vi är skyldiga att göra så enligt lag. Däremot kommer vi aldrig att överföra dina uppgifter till ett land utanför EU.

Personuppgiftsansvarig är kultur- och fritidsnämnden i Tranås kommun. Du har rätt att kontakta oss om du vill ha ut information om de uppgifter vi har om dig, få felaktiga uppgifter rättade eller i vissa fall raderade. Du når oss enklast via:

E-post: kultur-fritid@tranas.se
Telefon: 0140-681 00 (växel)

Kontaktuppgifter till Tranås kommuns dataskyddsombud

E-post: dataskyddsombud@hoglandet.se
Telefon: 0381-679 508
Adress: Höglandsförbundet, 575 80 Eksjö

Klagomål

Klagomål rörande personuppgifts­hanteringen kan lämnas till tillsyns­myndigheten, Integritetsskydds­myndigheten.

Besök Integritetsskyddsmyndighetens webbplats Länk till annan webbplats.

Sommarkul

Aktiviteten är en del av Sommarkul — aktiviteter under sommaren för dig som går i grundskolan. Kultur- och fritidsförvaltningen, tillsammans med föreningar i Tranås, strävar efter att erbjuda många olika sorters aktiviteter och att det ska finnas något för alla.