Tranås kommun

Kulturfest i Tranås för tredje året

[2018-09-28] Den 13 oktober inleds den tredje upplagan av Kulturfesten i Tranås. En hel vecka som ägnas åt olika aktiviteter i kulturens tecken.

Den första programpunkten att kicka igång festen är vernissagen av den omtalade fotoutställningen Ecce Homo i Tranås Stadshus. Detta följs upp på söndagen med en öppningskonsert med THWO – Torgny Hansson Wind Orchestra. Under veckan som följer finns det aktiviteter för alla åldrar och smaker; barnteatrar, utställningar, körövningar, författarbesök och mycket mer.

- Även detta år har vi vänt oss till föreningslivet som tillsammans har en stor bredd av kulturaktiviteter och bett dem öppna upp och visa upp sina verksamheter, säger Claes Sjökvist, på Kultur & Fritid.

Kulturskolan i Tranås är medarrangör och de senaste åren har de breddat sitt utbud av aktiviteter, med bland annat teater som dans för barn och unga.

- Kulturfesten är ett bra tillfälle för både föräldrar och deras barn att upptäcka nya aktiviteter och träffa nya människor, säger Fredrik Bodin, chef Kulturskolan i Tranås.

Programmet för Kulturfesten uppdateras kontinuerligt. Besök www.tranas.se/kulturfest för mer information.

Tranås kommun, 573 82 Tranås • Vxl. 0140-681 00 • Fax 0140-176 50 • E-post: tranas.kommun@tranas.seCookiesGDPR