Tranås kommun

Information angående tennis- och badmintonhallen

Tranås kommun har beslutat att öppna upp tennis- och badmintonhallen på Bredstorp för föreningsverksamhet för alla åldrar samt för allmänheten. Beslutet har tagits efter ändrade rekommendationer från regeringen och folkhälsomyndigheten där bland annat folkhälsoaspekten lyfts fram.

Det innebär att från och med 18 mars 2021 kommer det att vara möjligt att boka tider i tennis- och badmintonhallen. Tiderna gäller dock enbart tennis- och badmintonspel.

Begränsat antal deltagare
Av den nya pandemilagen framgår det också att varje lokal kommer att kunna ta emot begränsat antal deltagare. Det står anslaget i tennis- och badmintonhallen vid varje bana hur många som får vistas där samtidigt.

Duschar och omkädningsrum fortsatt stängda
Fortsättningsvis kommer omklädningsrum och duschar att vara stängda.

Även om kultur och fritid nu öppnar upp tennis- och badmintonhallen för aktiviteter så är det övergripande målet fortsatt att minska smittspridning och om smittspridningsläget förvärras kan snabba förändringar behöva genomföras angående rådande regelverk.

Besökare ska fortsatt förhålla sig till Folkhälsomyndighetens restriktioner.

Tranås kommuns övriga inomhuslokaler kommer fortsättningsvis att vara stängda för allmänheten. Endast föreningsdriven verksamhet för barn födda 2002 eller senare har tillgång till lokalerna.

Bokning
För att spela tennis och badminton måste man boka tid. Även spelare med spelpass måste boka tid. Det görs genom Tranås kommuns bokning 0140-683 36 eller boka via mail.

Kontakt

Kultur & FritidTfn: 0140-681 00

Senast ändrad:  2021-03-18

Tranås kommun, 573 82 Tranås • Vxl. 0140-681 00 • Fax 0140-176 50 • E-post: tranas.kommun@tranas.seCookiesGDPR