Stäng sök
Tranås logotyp

Kultur- och regnbågsveckan

Kultur- och regnbågsvecka arrangeras i Tranås varje år vecka 42.

Varmt välkommen till en tio dagar lång fest, fullspäckad med allt vad Tranås kommun har att erbjuda inom kultur och HBTQ-frågor!

Festen arrangeras för sjätte året och alla som vill har kunnat bidra med punkter till programmet. Under Tranås Kultur & Regnsbågsvecka samlar vi alla aktiviteter och evenemang som sker i Tranås i ett gemensamt program inom kultur och HBTQ-frågor. Ni är hjärtligt välkomna att göra något kring detta!

Kulturutbudet i Tranås är stort och det finns något för de flesta smaker och åldrar. Tidigare år har bjudit på utställningar, föreläsningar, konserter, guidningar, teater, musikal, film, workshops, prova på att själv spela teater, skapa musik, dansa mm. Detta är bara några av de många alternativ som har funnits att ta del av. Förra året skedde allt digitalt och 2021 får vi hoppas på fler fysiska möten. Vi rättar ju oss givetvis efter rådande restriktioner!

Hitta aktuella evenemang i evenemangskalendern. Länk till annan webbplats.

Vill du delta?

Så vad önskar du eller er förening delta med? Det är ett bra sätt att marknadsföra sin konst, förening och aktiviteter. Kontakta kultur- och fritidsförvaltningen.

Kontakt

Kultur- och fritidsförvaltningen

E-post: kultur-fritid@tranas.se
Telefon: 0140-686 97, 0140-683 32

Senast publicerad: