Tranåsmässan 2024

- | Parkhallen, Tranås

Den 13-14 september är det dags för årets stora mässa i Parkhallen i Tranås. Tranåsmässan är en ”crossover-mässa” för alla intressen och som mässbesökare är det bara att välja och vraka mellan olika teman som hus och hem, möbler och inredning, energi och miljö, mode, trender, mat, fest, design, trädgård, fritid, teknik, IT, utbildning och mycket mer. Varje år lockar Tranåsmässan över 6 000 besökare och omkring 80 utställare. Det är fri entré båda dagarna.

Leva och bo
Är du intresserad av hus och hem, nyfiken på att bygga nytt eller funderar du på att flytta hit? På Tranåsmässan deltar alltid ett stort antal utställare inom hus och byggsektorn samt mäklare och i Tranås kommuns monter kan du ställa frågor om allt från bygglov till förskola.

Mode och trender
Vi kommer under mässdagarna visa mode och
trender genom modevisningar där vi visar kläder, skor och accessoarer från butiker i Tranås.

Föreläsningar
Det bjuds också på olika föreläsningar och seminarier under mässdagarna. Föreläsningarna kommer i år ha koppling till stambanor och andra aktuella projekt.

Vill du vara med som utställare?

Du som företagare eller organisation inbjuds nu att boka monterplats och marknadsföring. Vi bjuder in beslutsfattare, politiker, TV-personligheter, studenter m.fl. för att besöka mässan under de båda dagarna. Tranåsmässan är en mötesplats för alla. Här får du möjlighet att bjuda in kunder och samarbetspartners och skapa nya kontakter.

Kontakta Beatrice Bejnö för att boka ert företags medverkan:
E-post: bea@tranasunited.se

Vill du veta mer om annonsering och priser? Klicka härveta mer om annonsering och priser Länk till annan webbplats.

Information

Öppettider: 10-16 båda dagarna
Entre: Fri entré!
Adress: Parkhallen, Gillesgatan 2, 573 35 Tranås