Tranås kommun

Digital miljöutbildning

Nu finns det möjlighet att gå vår grundläggande miljöutbildning för att hjälpa dig att göra hållbara val i din vardag så att vi tillsammans kan ta hand om vår planet.

Målet med miljöutbildningen är att förstå hur vi påverkar miljön, vilka utmaningar vi står inför och hur vi alla kan göra skillnad och bidra till en positiv utveckling.

Utbildningen är grundläggande och består av 8 kapitel som tillsammans tar runt 45 minuter. Kapitlen innehåller filmer, text och övningar. Om du hellre vill få utbildningen uppläst så finns den möjligheten.

Miljöutbildningen skapades för först och främst för kommunens anställda men vi väljer nu att göra den tillgänglig för alla. Oavsett om du är invånare, kommunanställd, företagare, skolelev eller föreningsrepresentant så kan du öka din förståelse för vår miljö på ett enkelt sätt genom denna utbildning.

Så här gör du:

Du kan själv bestämma om du vill genomgå utbildningen själv eller i grupp. Du kan även välja om du vill genomgå hela utbildningen i ett svep eller om du vill dela upp den på flera tillfällen. Kom bara ihåg var du slutade någonstans.

När du har tagit del av allt innehåll och svarat på tillhörande frågor gör du ett sluttest.

Efter att du gjort testet kan du spara ditt intyg som en pdf.

Miljöutbildningen hittar du här.

Grönfärgade byggnader med solpaneler på taket, vindkraftverk och cyklar, illustration.

Kontakt

Annsofie Sarenäs

Miljöstrateg
Tfn: 0140-688 16

Agnetha Karlsson

Folkhälsosamordnare
Tfn: 0140-683 32

Senast ändrad:  2019-11-13

Tranås kommun, 573 82 Tranås • Vxl. 0140-681 00 • Fax 0140-176 50 • E-post: tranas.kommun@tranas.seCookiesGDPR