Fritid - Tranås after work

Gillar du en aktiv fritid hittar du det mesta du kan önska i Tranås. Vår varierande natur erbjuder fantastiska möjligheter till paddling, cykling, båtliv och fiske. Här finns också en mängd arenor för träning och tävling samt många föreningar som bidrar till ett rikt kultur- och fritidsliv.

Arenor för träning, tävling och lek

Förutom ishall, simhall, idrottshus och padelbanor har vi skatepark, spontanidrottsplatser och klättervägg. På multisportarenan Bredstorp kan du utöva en mängd idrotter och måndagspaddlingarna på sjön Sommen lockar deltagare från olika håll.

Idrottsplatser och anläggningar

Musik, konst och teater

Vill du sjunga i kör, starta ett band, spela i orkester eller spela teater? Är du kulturintresserad hittar du många aktiva föreningar med likasinnade som gärna delar med sig av kunskap och inspiration.

Konst och kultur i Tranås kommun

Friluftsliv i topp

Sjön Sommen med sin insjöskärgård och sina fantastiska fiskevatten toppar listan över uppskattade naturtillgångar. Svampmarkerna, naturreservaten och jaktmarkerna står inte långt efter. Tranås rankas varje år bland landets tio bästa friluftskommuner!

Natur och friluftsliv

Mötesplats för tonåringar

Epic är Tranås ungdomsgård för unga från årskurs 6—17 år. Det är en plats för trygga möten där unga kan utvecklas och mogna. Här finns mycket kul att göra på egen hand eller tillsammans med andra.

Epic — ungdomsverksamhet

Kontakt

Näringslivsbolaget Tranås United

E-post: info@tranasunited.se
Telefon: 0140-687 90

Senast publicerad: