Tranås kommun

Tranås Hemservice

Verksamhetsbeskrivning och inriktning

Tranås Hemservice är kommunens enda privata utfö̈rare inom hemtjänst. Vi har en mindre personalgrupp där all personal pratar flytande svenska. Majoriteten av personalen är utbildade undersköterskor. Vi har även ett tätt samarbete med kommunens hemsjukvård och deras sjuksköterskor, arbetsterapeuter och fysioterapeuter. Tranås hemservice utför service och omsorgsinsatser samt delegerade/instruerade hälso- och sjukvårdsinsatser alla dagar i veckan mellan 07.00 och 22.00. Beviljade nattinsatser utförs av kommunens nattpatrull.
Alla våra anställda har kollektivavtal med kommunal.

Värdegrund

Vi jobbar med människor, för människor. Våra ledord är Ansvar, Bemötande och Kvalitet och dessa genomsyrar hela Tranås Hemservice. Vår vision är att ha branschens nöjdaste kunder och medarbetare som levererar tjänster och bemötande av högsta kvalitet. Vi tar ansvar både i och utanför företaget.

Med dig som kund i fokus så bestämmer du hur och när din beviljade insats ska utföras i samråd med personalen på Tranås hemservice.

Antal anställda

30 st

Startade år

2009

Tilläggstjänster

Vi erbjuder även hushållsnära tjänster genom Städarna Tranås Hemservice. Nya och befintliga kunder kan med RUT-avdrag få extra hjälp med bland annat städ, tvätt, fönsterputs, inköp och ledsagning. Kontakta oss med dina önskemål.

Vi finns i följande geografiska områden

Alla områden inom Tranås kommun.

Personalens erfarenhet och kompetens

Majoriteten av personalen är utbildade undersköterskor och har lång erfarenhet inom hemtjänst och områden som demens- och palliativ vård.

Språk

Alla medarbetare talar flytande svenska.

Kontakt

Tranås Hemservice AB

Lilla Sveagatan 9 A
57331 Tranås
Tfn: 0140-125 12
tranashemservice.se

Verksamhetsansvarig

Janica Lundell
Tfn: 070-664 97 52
janica@stadarna.se

Senast ändrad:  2021-06-04

Tranås kommun, 573 82 Tranås • Vxl. 0140-681 00 • Fax 0140-176 50 • E-post: tranas.kommun@tranas.seCookiesGDPR