Sommarkul 2022

Lantlivsläger med äventyrstema på Aggas med övernattning

- | Aggas Sommen

Äntligen Lantlivsläger med äventyrs tema på Aggas Sommen med övernattning. På Lantlivsläger kommer vi vecka 27 köra övernattningsläger.

På Lantlivläger har vi en hel friluftsvecka med naturen som vän och aktiviteter som är fulla med rofylld lantliga upplevelser.
Vi kommer lagga mat på eld, sova i tält, tävla i olika aktiviteter, vi kommer även ha klättervägg på trädd, drickabacks klättring, bad, blåsrör, luftgevär, pilbåge, Bumperbolls, pyssel, spel och mycket annat skoj blandat med lekar och bad under dagarna på lägret.

Information

När: 4 - 7 juli

Plats: Aggas i Sommen

Tid: 09:00 - 15:00

Ålder: deltagare: 10 år och äldre (födda från 2012 och äldre)

Maxantal: 25

Kostnad: 1 700 kronor ( ingår mat och medlemskap)

Arrangör: 4H

Sista anmälningsdatum: 2023-07-01

Övrig information:
Packlista: sovsäck och liggunderlag, handduk, badkläder, hygienartiklar och eventuella mediciner. Solglasögon och keps, Extra varma kläder/skor svalare kläder, Extra ombyte kläder Vattenflaska, badkläder, Sandaler och sköna skor Solkräm, Regnkläder/stövlar, Spork (kniv, gaffel, sked), mat- och drickkåsa. Vi kommer att sova i tält, det går bra att ta med eget tält för att sova i. Vi har gemensamma tält.

Det är okej att ta med eget godis, vi kommer även att ha en lite kiosk.

Man får även ha med mobiltelefon men vi kommer be både föräldrar och barn att inte ringa i ”onödan” mellan 09.00-20.00 då det kan störa vid aktiviteterna. Det går även bra att ha med sig godis mm (vi kommer även att ha en lite kiosk där man får handla för max 25kr per dag).

Anmälan

Har du någon allergi eller finns det något annat vi behöver känna till? Hör av dig till vår kontaktperson via telefon, efter att du anmält dig.

Sommarkul

Aktiviteten är en del av Sommarkul — aktiviteter under sommaren för dig som går i grundskolan. Kultur- och fritidsförvaltningen, tillsammans med föreningar i Tranås, strävar efter att erbjuda många olika sorters aktiviteter och att det ska finnas något för alla.