Tranås kommun

Planerat underhåll av simhallens bassänger tidigareläggs

Publicerad 2021-02-04

Det planerade underhållsarbetet av simbassängerna i simhallen kommer att tidigareläggas enligt beslut från kultur- och fritidsförvaltningen och Tranåsbostäder. Anledningen till att arbetet tidigareläggs är på grund av de hårda restriktioner som råder nu. Den stora bassängen i simhallen kommer vara stängd till och med den 1 mars medan den lilla undervisningsbassängen är stängd under veckorna 6 och 7.

En ung kvinna arbetar med att plantera en blomma och två män står i bakgrunden.

Kultur- och fritidsförvaltningen har tillsammans med Tranåsbostäder planerat att genomföra underhåll av bassängerna i simhallen. Arbetet var planerat att ske längre fram i tid men på grund av rådande pandemin och den låga besöksfrekvensen detta medför så kommer arbetet att tidigareläggas. Underhållsarbetet kommer starta så fort som möjligt för att minska påverkan på skolorna, föreningslivet och allmänheten i största möjliga grad.

Fram till den 1 mars kommer den stora bassängen i simhallen vara stängd. Den lilla undervisningsbassängen kommer att vara stängd under veckorna 6 och 7. Kontakta simhallen för mer information.

Tranås kommun, 573 82 Tranås • Vxl. 0140-681 00 • Fax 0140-176 50 • E-post: tranas.kommun@tranas.seCookiesGDPR