Tranås kommun

Ny HR-chef i Tranås kommun

Publicerad 2020-12-01

Sandra Eneroth har utsetts till operativ HR-chef i Tranås kommun.

– Det är väldigt roligt att det är en internt sökande som står sig så starkt i en konkurrens som denna för att sedan slutligen bli erbjuden tjänsten. Det vittnar om vilken hög kompetens som Tranås kommun besitter, säger Gustav Liljenström, nuvarande HR-chef som vid årsskiftet tillträder tjänsten som förvaltningschef för HR-och arbetsmarknadsförvaltningen.

Rollen som HR-chef kommer att bli mer operativ än tidigare. Det innebär att Sandra Eneroth kommer att arbeta närmare verksamheterna och delvis vara en HR-resurs.

– Jag är väldigt glad att få den här chansen och att jag får möjlighet att vidareutvecklas hos min nuvarande arbetsgivare, som jag trivs väldigt bra med, säger Sandra Eneroth.

Sandra har arbetat i olika chefsbefattningar inom Tranås kommun under de senaste sju åren och nu senast som chef för HR-avdelningens rekryteringsenhet.

– Jag hoppas kunna bidra med min erfarenhet av att arbeta som chef i kommunal verksamhet under många år. Jag vill fortsätta att utveckla och driva HR-avdelningen framåt tillsammans med HR-teamet för att Tranås kommun ska vara en bra och attraktiv arbetsplats.

Tranås kommun, 573 82 Tranås • Vxl. 0140-681 00 • Fax 0140-176 50 • E-post: tranas.kommun@tranas.seCookiesGDPR