Tranås kommun

Inspirationskväll med Daniel Mendoza

[2017-01-24] Välkommen på en inspirerande föreläsning med grundaren av Good News Magazine torsdagen den 2 februari kl 18.00 på Biograf Royal.

Daniels strävan med sina föreläsningar är att skapa större tillit oss människor emellan, och att det blir ringar på vattnet som bidrar till ett vänligare, tryggare och kärleksfullare samhälle.

Framtidstro

I sin föreläsning vill Daniel Mendoza inspirera och ge insikter som man kan ta med sig, som förhoppningsvis räcker länge, kanske hela livet. Daniels ledord är OPTIMISM och FRAMTIDSTRO.

Under alla Daniels föreläsningar fokuserar han på vikten av tillit, godhet och att vara snäll. Om varför det varken är naivt eller blåögt att vara snäll. Han gör det genom att berätta om sitt liv, sin mycket mörka historia och de val han gjort för att bli fri från sitt arv och för att inte fastna i det negativa bruset, för att inte fastna i hat och vrede. Med andra ord, för att inte stå kvar i det förgångna men inte heller leva i framtiden. Det är här och nu vi kan göra skillnad. Både i våra liv och i andras.

Fri entré

Föreläsningen är kostnadsfri och börjar kl 18.00 den 2 februari på Biograf Royal, Ågatan 13.
Din biljett hämtar du på Tranås Direkt. O.B.S Begränsat antal platser.
Föreläsningen riktar sig till förenings- och näringsliv, politiker och privatpersoner.

Välkommen!
Kultur & Fritid

www.danielmendoza.se

Tranås kommun, 573 82 Tranås • Vxl. 0140-681 00 • Fax 0140-176 50 • E-post: tranas.kommun@tranas.seCookiesGDPR